Zdravá a krásná žena

Zdravá a krásná žena

Milé ženy,

velmi Vás všechny zdravím a hlásím, že registrace do kurzu Zdravá a krásná žena je otevřena i na našem novém webu.
Ráda bych se věnovala tématu zklidnění a ponoření se do svého nitra. Právě podzim a zima je velmi vhodné období a bude nám jistě velmi nápomocno.

Všechny víme, jak čas letí a než se nadějeme, bude tady čas adventu a vánoc. To si jistě každá z nás každý rok slibuje, jak letos udělá spoustu věcí jinak, jak se nenechá strhnout všudypřítomným shonem a jak si bude tento kouzelný předvánoční čas užívat v klidu, pohodě a s lidmi, kterým patří naše srdce. Právě k tomuto záměru bych velmi ráda přizvala techniky jógy vědomí/kundaliní jógy, aby nám byla nápomocna. Zároveň si ve společném prostoru budeme moci sdílet své pokroky i zkušenosti.

Vyberte si ze tří termínů ve třech dnech. Lekce jógy vědomí jsou vhodné, jak pro Vás, které začínáte, tak i pro pokročilé jogínky. Věřím, že si opět vytvoříme krásný společný prostor, do kterého se budeme všechny těšit. Jak sama pozoruji, tak místo našeho nového působiště je opravdu čarovné a má v sobě ukrytou velikou sílu, která naplní a podpoří každého, kdo vejde.

Začínáme v týdnu od 2. 10. 2017.

Těším se na Vás, s lásku Sat Nam

Dita Lyner