Právě tento týden je to přesně rok, kdy Akademie přivítala své první klienty. Ráda by tedy k této příležitosti napsala Akademii i vám osobní dopis.

Milá Akademie, drazí klienti, kolegové, přátelé,

Když mi byl seslán název firmy „Akademie vědomí“ lehce jsem tušila, že to není jen tak. Že se jedná o spojení velmi silných slov, která budou vibrovat prostorem, mnou, každým, kdo jej navštíví. Při ohlédnutí za uplynulý rok, vidím velkou škálu změn, výzev a rozhodnutí, které mi přišly do cesty. Vnímám pocity radosti, udivení, překvapení, ale i strachu a nejistoty. Všechny ve mně vibrovali v různých intenzitách, časech a vlnách.

Po celou dobu jsem však velmi silně vnímala svůj prvotní pocit, který vedl k Tvému založení. Ona linka, která se line časoprostorem. Můj sen o místu, kam chodí lidé s radostí, pro inspiraci, odpočinek, relaxaci. Kde mohou posílit a podpořit své zdraví, krásu i zažít spojení s vlastní duší.

Přivedla jsi mi do života velmi krásné lidi, kteří září a dávají svoji záři dál. Několik jich také z mého okruhu odešlo, ale i to patří k životu, a právě takové výzvy a situace mne vždy vedli k opětovnému zamyšlení, jak moc je můj sen a má víra silná. Zda důvěřuji své vlastní duši, jejímu vedení i Vesmíru, že vše, co se děje, je to nejlepší, co může být.

Máme za sebou první společný rok práce i radosti. Cítím velkou radost i pokoru, za vše, co jsem mohla zažít i udělat. Vždy mám velkou radost, když se Tvé dveře otevřou, abychom přivítali vás, naše klienty. Cítím se jako ono roční batole, které právě získává stabilitu na svých nohách, aby se mohlo postupně rozběhnout a začít objevovat další obzory.

Kdykoli přijdu a otevřu Tvé dveře, padne na mne klid a jako bych mohla velmi jasně a zřetelně naslouchat a komunikovat se svojí duší. Přála bych si, aby toto spojení bylo dostupné každému z vás, kdo vejde. Je to ta nejryzejší pravda v nás, ona největší podpora, kterou můžeme cítit a zažít.

Přijměte všichni mé velké poděkování za to, že jste, že inspirujete mne i mé kolegy, abychom mohli vzájemně společně růst, vyvíjet se a být sami sebou.

Velmi se těším na další práci a radosti pro Tebe Akademie i pro všechny vás, kteří jste její součástí.

Děkuji a s láskou SAT NAM

Dita Lyner