Opět nás čeká zajímavé datum a opět jsme v čase slunovratu. Tentokrát u nás bude Slunce nejblíže v sobotu 20.6. v 23.44 hod., my mu můžeme poděkovat a vyprovodit ho s láskou a požehnáním opět na cestu, kdy se bude vzdalovat.

Přemýšlela jsem nad něčím duchaplným, co bych vám mohla sdělit, ale tentokrát bych spíše ráda předala zdravici všem ženám 40+. Není to tak, že chci vynechat ty mladší, ale dnes se prostě chci věnovat nám.

Slunovratové pozdravení pro ženu 40+

Již pár let pozoruji, že mé tělo začíná fungovat jinak, má jiné potřeby, než před pár lety a to nejen fyziologické, ale také mentální. Začínám cítit, jak jsem čím dál tím víc citlivá na určité složky potravy, které už prostě tělo nechce. Bílá mouka a cukr jsou samozřejmě v první linii. Hodně jsem četla, zkoušela různé doplňky stravy nebo detoxikace, ale nic nefungovalo, tak, jak bych si představovala a mé tělo mi naprosto jednoznačně dávalo najevo, že tudy to nevede.

Jednoho dne mi přišla do roku kniha „Šance pro ženu 40+“, což mne zaujalo, a tak jsem si ji koupila. Avšak ke čtení jsem se dostala až po několika týdnech, kdy mi ji doporučila moje výborná praktická lékařka. To byl velký impulz jí otevřít a začít studovat.

Jsem z ní opravdu nadšená, proto o ní píši a ráda bych ji opravdu všem ženám ve věku 40+ doporučila. Je to takový můj malý slunovratový dárek vám všem.

Strava a správný pohyb jsou pro nás v tomto věku ty nejdůležitější stavební kameny zdraví a psychické pohody. Již po pár dnech změny a postupném zařazování doporučení z knihy, jsou cítit změny. Jsem velmi zvědavá, co přinese dlouhodobější režim a výživa podle 5-ti elementů a těším se na to.

Posílám vám toto trochu netradiční slunovratové pozdravení. Možná knihu mnoho z vás zná a pak věřím, můžete můj pocit potvrdit. Budu ráda, když se podělíte o své postřehy i zážitky. Navíc v neděli 21.6. nás čeká Novoluní a to je ideální čas pro nové začátky.

Pro vás mladší

A vy mladší, užívejte se svého těla a sil, věnujte pozornost mluvě svého těla a tato kniha na vás jistě počká nebo ji můžete doporučit své mamince či kamarádce. Každopádně jednoho dne dojdete i sem a bude pak velmi dobrým pomocníkem i pro vás. Navíc máte velkou výhodu, že ji mít nastudovanou již dopředu.

Přeji vám všem krásný slunovratový čas, hodně radosti, zdraví, lásky a letní pohody.

S láskou

Dita