Drazí,

srdečně vás všechny po několika týdnech odmlky zdravím. Nacházíme se v čase zimního slunovratu, který je pro mne v letošním roce z nějakého důvodu velmi důležitý.

Uvědomuji si, jak se náš život bude pomalu opět ubírat ke světlu a na této cestě bude více než nutné dále pokračovat a odkládat, pouštět, upouštět, odpouštět. Prostě se osvobozovat a to na všech úrovních. Každého z nás to potká, každý je totiž veden k pravdě. K pravdě, která je ta opravdová, podstatná. Nejde jen o pravdu, kdy si popíšeme, zda je něco bílé či černé a snad všichni vidíme to stejné. Jde o pravdu vnitřní propojenou s celým Universem.

Každý z nás se učí fungovat pravdivě, podle své vnitřní pravdy, protože ta jediná nás vede sama k sobě. Poslední cca 3 týdny krásně kašlu a smrkám. Již několik dní téměř nic necítím a tím mi téměř zmizela i chuť, znáte to :). A dnes jsem si to konečně celé užila. I smysly orientované na vnější podněty nás velmi odklánějí od našeho vnitřního světa. A tak je někdy důležité odpojit vše, abychom mohli vnímat, co se děje uvnitř nás samotných, protože to je ze všeho opravdu to nejdůležitější.

Milosrdná tma

Jsem zalezlá jak medvěd brtník při zimním spánku a velmi si to užívám. Ona tma není ošklivá, špatná, strašidelná. Je vlastně velmi krásná. Dokáže nás zklidnit a navést na sebe sama a proto ji máme a proto ji milujme a oslavujme. Ve tmě se nemusíme stydět, že nejsme dokonalí, protože nejsme vidět. Tma je velmi milosrdná. Na světle neskryjeme vůbec nic, vše je vidět!

Nyní budeme každým dnem kráčet směrem ke světlu. Máme jedinečnou možnost odkládat vše, co nepotřebujeme, co nám neslouží, co není potřeba ukazovat. Opouštět naše nefunkční vzorce, strachy, ale též věci hmotné, které již neslouží nebo je prostě nepotřebujeme.

Úklid na všech úrovních

V posledních dnech, kdy mnoho z vás uklízelo, peklo a zdobilo své příbytky vánoční atmosférou, jsem dělala úklid pracovní. Díky své „dovolené“ mám víc času na naši firmu a tak jsem začala dělat pořádek v účtech, nastavených dohodách a všech možných zákoutích. Mám takovou radost. Je to tak krásný a očistný proces. Vnímám i jak celé duši firmy se ulevilo a jak můžeme nyní kráčet do světla a já se na to opravdu těším. To celé je umocněno plánovaným stěhováním do úplně nových krásných světlých prostor. Lepší symboliku jsem si ani nemohla přát.

Velmi jsem také přemýšlela o Akademii a jejím dalším působení. Zde vím, že potřebuji ještě čas být sama se sebou a všechny změny prožít a vstřebat. Dějí se stále, ale ty hlavní jdou postupně do finále.

Každopádně dnes asi vím, co to znamená

„Akademie vědomí“ = život sám……

Každý z nás žije svoji vlastní Akademii vědomí a ony akademické „zkoušky“ skládáme sami sobě. Jen my sami můžeme opravdu vědět, jak nám ono studium Akademie jde, jak se nám daří. Je to celoživotní Akademie, která pro každého obsahuje něco jiného. To, co je nejpodstatnější, je že Akademii vědomí je potřeba opravdu ŽÍT. Něco se naučit a pak nic, je k ničemu. Takže teď pojďme žít a vše ostatní přijde.

Z celého srdce vám všem přeji krásný slunovratový čas. Najděte si chvilku pro sebe i celý Vesmír. Prociťte sami sebe své spojení se vším. Vkročte na cestu ke světlu s radostí a důvěrou. Máme velkou naději na změnu!

Vše je, jak má.

S láskou

Dita

P.S.: Až budu vědět víc, změním i web :).