Je to právě rok, kdy jsem předala prostor Akademie vědomí do dalších rukou a vzala si čas na přemýšlení, kudy dál. A ten čas právě dozrál. Jak jsem již psala, akademie vědomí je život sám. Proto nepotřebuje žádnou další instituci, která by někomu říkala, co, jak a kdy má dělat.

Prožila jsem velmi zajímavý rok, plný zastavení, změn, obratů i návratů. Zároveň se tak nějak samy otevřely další dveře nových možností. Proto je čas ukončit to, o čem vím, že již není má cesta.

S velkou láskou, úctou a pokorou děkuji všemu a všem, které jsem na své jogínské cestě potkala. Děkuji za všechny zkušenosti, prožitky, zkoušky, pomoc, které se mi dostalo, i setkání s úžasnými lidmi, kterých byla velká spousta. To vše si nesu dál ve svém srdci, a to v něm zůstane.

Současná doba od nás vyžaduje mnohem více vědomého bytí a rozhodování. A i vědomé zakončení některých životních etap je velmi důležité. Proto posílám tuto zdravici, abych alespoň takto poděkovala Vám všem. Věřím, že pokud budeme chtít, tak se naše cesty opět mohou někdy a nějak potkat, jen to bude v úplně jiné podobě.

Vše se mění a my s tím!

Přeji Vám všem vše dobré, spoustu radosti, odvahy, zdraví a splněných přání. Dělejte a žijte jen to, co Vás opravdu naplňuje a dělá Vám radost. A věřte, že každý z nás zde má právě takový úkol, u kterého mu bude prostě náramně. Řiďte své kroky srdcem a nikoli strachem. Důvěřujte sobě a svým pocitům. To je celé, to stačí!!!!

Ráda s Vámi zůstanu ve spojení např. na sociálních sítích, na svém soukromém profilu. Pro vše ostatní se nechám překvapit, co život přinese.

S láskou a hlubokou úctou k Vám všem

Dita