Drazí,

dnes bych se s vámi velmi ráda podělila o svůj osobní příběh, který se odehrával v posledních cca 2 letech. Již je čas, kdy mohu sdělit své prožitky a přitom vše velmi v klidu pozorovat. Vše je o mé cestě kundaliní jógy k józe vědomí a dál….

Jóga mi přinesla velmi mnoho a jsem jí za spoustu věcí vděčná, jen nyní nastal čas otevřít další dveře a jít.

Dívám se na svoji nedávnou minulost s láskou a velkou vděčností. Vím, že zdaleka nejsem na konci, ještě mám před sebou hodně práce a určitě i výzev, ale takový zásadní přelom pro současnou dekádu je, věřím, za mnou. A já se cítím dost ukotveně, abych jej mohla sdílet i s vámi.

Všechny události, které se staly a asi ne všem, ještě zdaleka rozumím a chápu, však měly velký smysl. Potkala jsem úžasné nové lidi, někteří ze stávajících přišli blíž, jiní se vzdálili. Prostě vše se událo a děje, tak, jak má. Získala jsem velikou svobodu a důvěru ve své vlastní pocity, intuici i vzkazy těla. Stále se učím důvěřovat Božímu vedení a Vesmírnému řádu. Trpělivost a schopnost odevzdat je mojí denní mantrou ?.

Zkrácenou formu příběhu jsem za pomoci bezva lidí natočila na video. Již dnes vím, že se postupně budu vracet k určitým pasážím a pokusím se je přetlumočit podrobněji. Zároveň budu velmi ráda odpovídat na vaše dotazy a poznámky, pokud mi je napíšete.

Přeji vám všem nádherné léto, plné jasných vhledů, radosti a svobody.

S láskou

Dita